8 Ağustos 2011 Pazartesi

Soyunmadan Sevişelim Reca Ediyorum 2

snoop dogg büyük bir kişilik boy pos endam endaze. eğer simetrik bir vicudu var ise ve ten rengini de işin içine katarsak, art arda 183720 tane yalan atmış pinokyonun burnuna benzer bir uzuva sahip olma ihtimali pek bir yüksek.

bir insanın apachi olabilmesi için gerek yeter koşullar nelerdir? toplum içinde takılabilen bireyin bu kavrama girme nedeni ne ola ki? erkek apachileri kazığa oturtarak öldürmeli, kız apachileri taşlayarak.

hanım! hanım! uyan, nerde benim roket atarım?

gecenin ilerleyen saatleri ve az terlemişliğin ardından gelen ve en bayıldığım ama nedense asla inanmadığım o mükemmel cümle:
"yaa aslında eski sevgilimle, biz hiç bu kadar ileriye gitmemiştik."
hadi lan ordan, misket mi oynuyordunuz?

huzura doğru atılan her adımın yaratmış olduğu hazzı kolay kolay tatmak mümkün olmuyormuş. bir çok kavramdan çok daha değerli açık ve net.

avşar kızı(hülya avşar), kaya bebek (kaya çilingiroğunun veleti)... ulan ne anlamsız tabirler bunlar.

kafasına kalaşnikof mermisi girdi adam dur daha değil dedi. harbi azimle gaz salınımı yapsa ufak bir kasırga yaratır imparator.

mahsun kırmızıgül: "Türkiye'nin en büyük vantilatörü fatih terim de burda." kafan jetgillerin aracı düşsün.

çift haneli iq sahiplerine idam cezası verilse katliam çıksa ülke nüfusu bir milyon civarında seyretse ne de güzel olur. eminim en aşşağı 15 şehir komple ter temiz olur bir kaç büyük baş hayvan kalır ama yine insan kalmaz o denli.

- "burası maltepe tayfun, burada adamı poposundan şey ederler!"şaaapppppp tokat gelir

kuş beyinli ne kadarda samimi bir hakarettir, ilk karşına çıkan bireye kuş beyinli diye seslen, reflekslerine sahip çıksın ve sana bakmasın. bunu yap.

rastları özleme sebebi 1: - "aaa rastaların çok güzelmiş yaa, ne zamandan beri rastasın?" soruyu soran cinsiyet pek bir önemlidir, rastadan nefret etme sebebi de olabilir, ama genel olarak özleyeceğim bu soruyu.

- "ama ben hastayım!.." şimdi mi söylenir lan bu, hane tam bu pozisyonda? yapmayın, etmeyin, ömür törpülemeyin, bari bunu gizlemeyin.

üçgen vicut yapmama son 2 ay diyorum, açı ölçerleri hazır tutun.

kalp kıpırtısı var ama çok ince çıtır, hayırlara vesile olsa bari.

heyecanlanmak güzel ama birini heyecanlandırmak paha biçilemez.

yazımın anlamsızlığı gözünü korkutmasın hepinize yetecek kadar şefkat mevcut ben de come on

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

durma yolcu okumaya devam et