15 Mart 2011 Salı

kırmızıııııı beyaaaaaaz benim adım cemiiiiil

bazı olgun kadınlara 'şarap gibi kadın' derler ya hani ben onu anlamıyorum arkadaş. neden sadece olgun ve güzel kadınlara şarap yakıştırmasında bulunulur ki? hepimizin bildiği gibi gayet kötü şaraplar da mevcuttur.

yıllandıkça güzelleşiyor falan diye düşünüyolarsa eğer her şarabın bir içim tarihi vardır, o geçti mi tadı bozulmaya başlar. kimisini 3 sene içinde kimisini 20 sene içinde tüketmen gerekir. tadı 40 sene bozulmayan şarap bulduysanız hayatınıza anlam katar, doğrudur ama 3 senede içilmesi gereken şarabı 40 sene bekletmenin anlamı yok be hafız.

şarabın bozulmaması için karanlık bir ortamda ve yatık durumda bekletilmesi gerekir ki mantarı ıslansın. karanlık ortam ve ıslak mantar, çok erotik.

cemal süreya şöyle demiş:
'saat on ikiden sonra,
bütün içkiler,
şaraptır.'

bence eksik

'saat on ikiden sonra,
bütün kadınlar,
içkidir.'

her kadın kafa yapar, kimisi daha güzel. tadından daha çok kafasıyla ilgileniyorsanız her kadın her yaşta içilir, kimisi daha güzel. her kadın şaraptır, kimisi daha güzel.

1 yorum:

  1. bayadır şarap içmediğimi getirdin aklıma ali, aklına fikrine sağlık, gülümsettin..bi de şöyle bişey var sen de bilirsin illa ki, manitalar gece güzelleşir derler..

    karanlık ortam ve ıslak mantar gerçekten de çok erotik, daha önce hiç böyle düşünmemiştim :)

    YanıtlaSil

durma yolcu okumaya devam et