1 Ağustos 2010 Pazar

Physics

fizik sınavı öncesi, hoş bir şekilde ruhu okşayan meltemin dalda zar zor tutunan eriği bireyin kafasına düşmermesinin ardından anlık yaşantı;
"Ne şimdi eureka eureka diyerekten koşmam mı gerekiyor?"
ah be koçum sen sınavdan 4 almayı bile hak etmiyorsun ama gel gör ki 40 üstünden 35 i çakacaksın.

ayrılıp barışmaca... eklemeden geçemeyeceğim demet akalın ve önder bekensir ikilisi... magazin programları ve webden gördüğüm kadarıyla önder tık tık yaptırıyormuş. tamam anladık medyatik olmak hoşlarına gitti ama yeter ulan. demet bebek kakası tadında ki o çirkin suratla ibrahimi ahk etmiyordun. topiş önderle mutluluklar.

pink floyd is the best...

tatilin heyecanı genelde tatilden çok daha geçerli bir olgu.

V-pills çok gereksiz "a-dostlar". sıkıntılı, dar ortam uzuvları her zaman ortama ayak uydurmuştur. nasıl ki küçük ayakkabı giyilemiyorsa, penise de dar alanda kısa paslaşmalar yaptırmak anlamsız. slip devri kapandı kardeşler. saldım çayıra mevlam kayıra demeli ve T periodu ile salınıma bırakmalı. (bkz: zenci ayağı)
(bkz: zenci uzantısı)

baylar bayanlar kaydıraktan kayarak osuranlar.

vedat abi(özdemiroğlu) alem buysa kartal sensin.

yazımın +18 hal alması pek normal yaz ayları, bikinili kızlar ve bol miktarda testesteron.

sex yapmak nirvanaya yakınlaşmak olarak görülse de bu çok yanlış bir kanıdır. sex ancak ve ancak (<=> anlayana) aşkla birleştiği an nirvana anlamına yakınsar. aşk yoksa amaç birikmiş miktarda spermi bünyeden uzaklaştırmak maksatlı. hey sen kandırıkçı pezevenk, ben kendime aşığım ve kişisel bir sex anlayışım var yalanı ile kırma kendi kendini. sexde hiç bir zaman "FİZİK" de ki sağ el kuralının yeri yoktur. o sex değil, masturbating sıpa.

lady gaga neyin peşindesin. alihan abimin ilgi alanına giremezsin, kakalachisine bile layık olamazsın.

öğrenci evinde klimaya göre gerçekten birşey yok. cıbıl cıbıl dolaşıp karşı dairede genç çocuk var mı yok mu düşünmeden takılıyorsunuz. yazık değil mi?

bizim oğlanlar akıllarını kullandılar ve sugaboyz oldular. parayı hak ettiler mi performansları göstericek, ama şurası aşikar akıllı çocuklar bizim oğlanlar. arkanızdayız. safiye soyman ile irtibattayım biliyorsunuz artık ben de o camiaya aitim. dükkanın reklamı olsun diye striptriz yapacak. işte metal bir boru lazım olmadı ahmet abi canlı kanlı bir boru temin eder!

özgürlük o kadar da abartılası bir olgu değil be küçük dostum. tek başına hiçbirşeysin bu koca dünyada. anlamsız bir dildo dahi seni kolaylıkla boynunu büktürebilir. boxer arasından özgürlüğe merhaba demek için süzülüyorsun ama yakışmıyor.

"sultan süleymana kalmamış bu dünya"

yanaklarınızdan mıncırır, gözlerinizden koklarım. muah

6 yorum:

  1. "okulda öğrendiğiniz hiç bişeyi iş hayatında kullanmayacaksınız!" sözü ile karşılıyor hayat bizi be Erdinç.. Kapitalist düzene kaşı +18 yaklaşımların vazgeçilmez olduğu durumlar yaşıyoruz..40 üstünden 35 i çakan karakter yoksunu insanların "müdür" olduğu dünyaya, en güzel cevap hasan abi den geliyor; "gün olur devran döner, horoz eğilir tavuk siker.."

    YanıtlaSil
  2. bablarda kafa var ama tayfada kronikleşmiş likidite sorunu girişimci ruhumuzu dizginledi yine. halbuki bu sefer çok yaklaşmıştık gene direkten döndük aq. çizgi hakemi uygulaması şart artık

    YanıtlaSil
  3. arkadaşlarınlayken etrafında oluşan şen şakraklık,iş yazı yazmaya geldiği zaman değerini kaybediyor gibi.Sonradan monte edilmiş bir neşe var yazıda sanki,menteşesi yanlış takılmış bi kapı gibi, ne açılıyor, ne kapanıyor doğru dürüst.(benzetmede nereden aklıma geldiyse) sadece yazılarını takip eden bi insan, seni gördüğü zaman tanıyamaz mesela.Yanından su gibi akıp gider, o sebeple yakana mutlaka kırmızı bi gül takman lazım gelir.Şimdi bu blog sensen,içindeki sana,dışındaki senide tanıtma vakti gelmiş artık derim ben.Belki artık arkadaş olma vakitleri gelmiştir... uuu yorumu çok uzatmışım,neyse öle yani.

    YanıtlaSil
  4. erdinç bu teklifi değerlendir aga vakti gelmiş zuhahahahaha

    YanıtlaSil
  5. taşanım kardeşim bu inatçı takipinle, bu bir sanie kaçırmayıp ekler eklemez yorum atmanla kalplarimize taht kurmuş durumdasın. seviyoruz seni. aga iskele yanından aldım gülümü beklemedeyim :)

    adsız arkadaşım cidden çok farklı, güzel de bir analiz yapmışsın. sağolasın. çok mistik bir şekilde girmişsin tırsmadım değil :)

    YanıtlaSil
  6. Paylaşımlarınıza ekip olarak destek çıkıyoruz ve begenmeye Sürmeboru olarak devam edecek.

    YanıtlaSil

durma yolcu okumaya devam et