9 Mayıs 2009 Cumartesi

hoşçakalın

insanız elbette hata yaparız. ama hatalardan başka bir şey yapmayan benim gibi insanlara tek bir öğüdüm var o da şudur: hatalarınızı kafanızdan atın. zaten onlar bir şekilde sizin karşınıza çıkacaklar.

şöyle bir arkama bakıyorum da kendi hayatımı mahvettiğim hatalarımı saymazsam eğer herahalde en büyük hataları hep en yakınımdaki kişilere yapmışım. artık en yakınımda saydığım kişiler bile birer birer çıkıyorlar içimden. kendi isteklerinle mi çıkıyorlar, ben mi çıkartıyorum yoksa zaman mı bizi buralara sürükledi bilmiyorum. aslında bilmek de istemiyorum. bildiğim bir şey varsa o da git gide insanlardan daha çok nefret etmeye başladığımdır. bununla beraber kendime olan sevgim artmıyor. aksine en çok kendimden nefret ediyorum.

insanlar ne kadar ucuz hesapların peşindeler. o kadar küçük şeylerin kulislerini yapıyorlar ki bir görebilseler gerçeği kendilerinden utanırlar. tabi kendilerini tanıyabildilerse geçerli bu varsayım. insanlardan kendimi çektikçe mi daha asosyal oldum yoksa asosyal oldukça mı kendimi daha çok çektim bu paradoksa cevap verebilecek kadar değerli olduğumu sanmıyorum gözlerinde.

dedim ya hataların en büyüğünü ben yaptım. hepiniz haklıydınız. bir ben haksızdım. yürüyün bu alemde egolarınızı en kral şekilde tatmin edin. ama içinizdeki insanı da arada hatırlayın. ben artık yokum dostlar. benim artık bu dünyadan hiç bir beklentim yok. sizinle ego yarışına girecek kadar küçülememe de sebep olarak gururu değil 'bel' ağrılarımı gösterebilirim ancak.

'sürekli artan bir yoğunlukla' bazen düşünüyorum. pişmanlıklarım sebebiyle çektiğim 'offf' larla yelkenimi doldurup, gün batımına doğru demir alsam. bileklerimden akan göz yaşlarımla bütün bu deryayı sımsıcak bir yuvaya dönüştürüp bir küvette uyuyakalsam. hanginizi hatırlayacağım, hanginiz beni hatırlayacaksınız?

hayatına girdiğim herkesten özür dilerim.

4 yorum:

  1. ne oldu be bilader? oha dedirttin okuyan herkese. ard arda yazdığın iki yazı arasında milyonlarca fark olmasına rağmen aralarında sadece 1 hafta fln oynuo. kardeşlerin olduğu sürece kimseye ihtiyacın yok bunun farkında ol yeter. senin istanbul zamanın gelmiş gel de masamızı kuralım. üzme kanka canını yaw valla ben de üzüldüm.

    YanıtlaSil
  2. yok be kardiş üzüldüğüm falan yok yani. insanların küçük hesaplarını çok da kafaya takmaya değmez bunu biliyorum. zaten farkındaysan ego yarışına girmeme sebebim bel ağrılarım. yoksa alayını sikerim

    YanıtlaSil
  3. kardeşlerim vardır. onlar bir kenara diğerlerinin koyayım poposuna. kaç kişi kaldık be olum biz bize. ama yeteriz hee ali alayına yeter de artarız... ama haklısın aga çok zavallı var, çok mal. kitlenmiyeceksin alabildiğini al salla. pislik bir adam oldum çıktım amk

    YanıtlaSil
  4. yakışıyo sana kardeşim. hepimiz bir hayvanız zaten. bir ama

    YanıtlaSil

durma yolcu okumaya devam et