27 Mayıs 2011 Cuma

Ferhunde'nin Memeleri



flashvars="hostname=cowbell.grooveshark.com&songIDs=24471558&style=metal&p=0" allowScriptAccess="always" wmode="window" />


bir yandan şarkıyı dinleyin gebeşlik yapmayın can sıkmayın ulan.

koltuk altı teri dışarı vurmuş insana karşı bakış açım değişir, bayansa eğer anlık bir git gel yaratır hele bi de güzelse ceketimi çıkartıp üstüne örtüp hemen en yakın hamama gidiyoruz diyesim gelir.

5 yaşında çükünün farkına yeni varmış bir bıdırcık edasıyla grup içinde dahi elinde ki bülökbörüsü veya ayfonuyla oynayan kişilerin gıdılarından mıncırmışlığım vardır.

kimi zaman kelebek gibi uçarım arı gibi sıçarım.

köhne bir otobüste kofti tiplerle yolculuk yaparkene bi anda kalkıp en orta yerde samba yapasım gelir. foseptik çukuru tadında ter kokan muavin arkadaşın yapmış olduğu işin ne kadar zor olduğunu bildiğimi belirtirkene şunu da iletiveririm kendisine "eyüp sabri tuncer kolonyalı mendili ile temizle ulan bari".

buhar kazanı düştü kafama umarım küçük sıyrıklarla atlatırım.

fakültemizin gülü erman aker. edinmiş olduğu tecrübeleri, yaşadığı onlarca badireyi iyisiyle kötüsüyle bir potada harmanlayıp üzerine katmış olduğu sarımtrak nüktelerle ve o her çağın bakış açısıyla yaklaştığı durum analizleriyle adeta fenafillahizm akımının lideridir kendisi.

uzakta bir söğüt var, dallarından sarkan yaprakları esen karayel eşliğinde yerkürenin ruhunu okşuyor. arkada batmakta olan güneşin gökyüzünü saran o eşsiz kızıllığı... kulakları sağır eden bir sessizlik huzurun en geniş göstergesi. rüzgarı kanatlarının altına almış olan martıların raks etmesini izlemenin vermiş olduğu tarifsiz haz... bu anı yaşayamamak mı kaybetmek, yoksa kaybetmişlikten dolayı mı bu anı yaşayamamak? to be or not to be, that is the question dude

her arı bal yapmaz kimisi kakasını yapar.

hani bi yerde birisiyle göz göze gelirsin yaa, sadece içi gülen gözler ve masumane bir enerji akışı olur yaa, zaman durur da sadece sen yaşarsın yaa ve anlık büyüyü bozmamak amacıyla gidip dialog kurmaya kalkışmazsın yaa bu durum çift kişilik ilişkideki orgazma yakınsayan bir durumdur. yok çok abarttım yakınsamaz herhalde. ama sonuç olarak çok güzel lan.

şimdi ki çocuklar çişlerini yaparlar çişlerini yaparlar popoları kuru kalır, bizim zamanımızda götümüze bez bağlarlardı, osursak ıslanırdı.

E-5 kenarındaki bariyerler üzerine çıkıp amele çöküşü yapan insan sana saygım sonsuz.

bizim çocuklar bir diyet yaptılar allah sizi inandırsın parmak çocuk boyutlarına küçüldüler. tıp terminolojisinde "çük kadaaaa mide" olarak tabir edilen, halk arasında "mide küçülmesi" olarak bilinen ayrıca roman kültüründe "mide amcıklaması" şeklinde yorumlanan çaresiz bir hastalığa yakalandılar. cengal ve utkucan kardeşlerimiz için dualarınızı esirgemeyin.

çözümlemek güzel ama en güzeli çözmek be kardeşim.

kısa monologumsu dialog:
- dedim "hacı naber", "iyi be hacı" dedi.

insanoğlu hep istiyor ki et ete temas etsin, ama düşünmüyor ki yek pare bir vücudun farklı uzuvlarının birbirine teması aynı şey değil.

"acı ye isot ye geçer hatta acılı lahmacun ye turp gibi oluverirsin"

"hergele nedim arsız karısını kesip rendeleyeli" kaç yıl oldu hiç birimizin haberi yok.

milletvekili de öpüşecek, seks yapacak. benim mantalitem "onu düzmese bizi düzecek" bırakın "pancar motoru" gibi çalışsın. beline kuvvet.

"ıraksak şaşırma sabrımızı taşırma" gaz türbinleri dersinin vazgeçilmez özdeyişidir, benden...

istedim vermediler sen şöförsün dediler.

hürrem o devlet meselesi yaptığın yüzüğü bulduğun zaman, rica ediyorum üstüne otur.

buralardan uzaklaşırkene iz bırakmam, arkanızdan usulca sokulur kaşlarınızın arasından mıncırırım.

4 yorum:

  1. yazıyı okuyup yıllardır adını duyduğum ancak yüzünü bir türlü göremediğim eyüp sabri tuncer' i merak edip google images' de arattım...sağol erdinç ruhum huzurla doldu adamın nur yüzünü görünce..

    yazmaya devam, elinizle gonuşmayın, glavyeylen gonuşun hibinolar..bu sözüm yazar tayfasının hepsine, tabi ki kendime de..coşturun buraları..

    YanıtlaSil
  2. öperim seni, severim seni

    YanıtlaSil
  3. Kalabalık insanları seviyorum. Erdinç gibi... Kendi dünyalarında binbir çeşit bilinmeyen. Her bilinmeyende ayrı bir hikaye... Kimileri var kendi kalabalığında boğulmuş, kimisi inkar peşinde yalnızlığına ağlamakta.. Ama hep aynı ortaklıklar;"Hacı naber?","İyi be hacı"...

    Seni tanıyoruz rastalı, ama galiba artık makinada değilsin...

    YanıtlaSil
  4. kardeşim benim saolasın ben de seni seviyorum. artık makinada değiliz kardeş haklısın ama illa ki beraberiz be dostum

    YanıtlaSil

durma yolcu okumaya devam et