15 Haziran 2010 Salı

Soyunmadan Sevişelim Reca Ediyorum

Sen varya sen insan suretinde hayvansın. evet sen boş sözlerin, boş gözlerle birleştiği bir birey, belki bir bile değil yarım. yok lan şaka gandırık yaptım sana. sadece at gibisin, seni görünce kişniyesim geliyor.

yalovada ayrıcalıktır "götümsüden" alışveriş etmek. gece bilmem kaçlara kadar açık olmanın, ayrıcalığını alkolik harekete yön vererek destekliyor. bu adam az biraz götümsü yahu. tayfadan anonimdir, ya da ben bilmirem, gidebilmirem.

türk insanı vanayı sever. nerde bi vana görse ve etrafta insan yoksa o vanayı çevirir, düşünmeden sonucunu. açıkta bir uç varsa, o uçtan petrol fışkıracakmışçasına heyecanlı, en az bir embesil kadar iştahlıdır o sırada. bugüne dek yüzlerce suçsuz insan hayatını yitirdi bu anlamsız davranış silsilesi ardından. bir de kendi başını yiyenler var. no problemo diyor ve geçiyoruz. doğal seleksiyon her zaman gerekli.

kırmanistan veya kürdistanın başkenti neresi olsun tartışması son buldu: "darıca hayvanat bahçesi". evrim teorisini kanıta sürükleme ihtimali yüksek bir halk yapısına sahip bu ülkenin ana dili koklaşmak olarak seçilmeli.

"aynen" kelimesini TDK lugattan atmalı. "aynen yaa" dediğinizi duyar gibiyim. kes artık şu salak kelimeyi kullanmayı(dinime söven, şamanist olsa). dialoğun oluştuğu ortamı düşünerek oku ama içinden;

- kanka bu sınav patlar haberin olsun.
- aynen amk yaaaa.
...
- karı tay gibi.
- aynen lan.
...
- kanka ufaktan çözsek mi bişeler?
- aynen moruk inceden kovalayalım, düşer belki 3-5 bişe.
- aynen aynen!
- aynen!
...
- dürümde kakamtrak bir tad var.
- aynen. o.ç 7den çaktı bi de.
- aynen ibnetor yaa.
...
- bıdı,vıdı,dıdı
- aynen hafız

bi de kürt 'aynen'i var "hee vallahhh".

güney afrika milli takımının ilk 11'i komple shark. adamlar taksimde etrafa yırtıcı gözlerle bakan köpek balıklarını andırdılar bana. bu arada extra information zenci kakası beyaz oluyormuş. kedi köpek misali.

tam şimdi mutluluğun anahtarını veriyorum sana. göz kapaklarını koli bandıyla yapıştır, burnuna uzun ve ince birşeyler sok, serçe parmakların örs çekiç üzengi üzerine gelinceye kadar kulağına sok. avazın çıktığı kadar bağırmaya çaba göster ama ses tellerini harekete geçirmeden. 15 dakikalığına fani dünyayala arandaki bağı kopar ve nurani yaratıklarla sohbete dal. belki benle bile karşılaşabilirsin uslu bir velet-i zina olursan.

yaşının vermiş olduğu heycanı müziğe yansıtıp, kendine uranyumdan setler çeken bıdık; bil ki dinlenilmeyi bekleyen milyonlarca eşsiz parça var bu dünyada, saplanıp kalma herhangi bir yere. klasik müzik zamanı, right now.

pipi ile pipe arasında bir benzerlik var gibim?

kalçaların çok geniş diye üzülen genç kız, haberin olsun senin de alıcın var. hey koca göt çocuk şu geniş kalçalı kız seni kesio. göbeğini değidirebileceğin bir bel boşluğu belki de kim bilir.

yazın yüzüyorum, yaz sonunda yüzücü vücuduna sahip olacağım. üçgen vücudumun açılarını hesaplamak isteyenler olabilir irtibat numarası bırakıcam.

ben bir cezveyim aysel gürelin delisiyim. mıncırdım yanaklarınızdan. hade bakalaım gıdılarınızı okşaya okşaya kapatın bu sayfayı.

5 yorum:

  1. kardeşim değinilmesi gereken çok şeye değinmişsin hepsi de yerli yerine oturmuş, büyük kalçalı kız kürt abilerini devreye sokarak başına kalır işalah. işte o zaman başbakan özkıran. evet kardeşim günaydın. bu arada ermanla akife cidden üzüldüm lan. pek alakamız olmasa da burdan onlara da selam çakmak istiyorum, sonuçta kimseye zararları yoktu, yalova çocuklarıydı.

    YanıtlaSil
  2. eyvallah kardeşim saolasın. öyle aslında yazının başında ben de yazacaktım fakat gidişatı açısından saygısızlık olur diye yazmadım. huzur içinde yatsınlar.

    YanıtlaSil
  3. Evet, sayın Özkıran; Neden mizah? :)

    YanıtlaSil
  4. kardeşim güldürürken düşündürememeyi çok seviyorum ondan sanırım :) kimi zaman gelio arada yaşanmışlıkların kelimelerle anlatılamayacğı zamanlar. karalıoruz bişeler koyuyoruz kimi duygulara ama kimse hissetmio ki ali benim gibi, anlamsız gelio paylaşmak. sadece benim acımmış bana koymuş çünkü o olay.

    YanıtlaSil
  5. En güzelini yapıyosun kardeşim.. Melankolik ifadelerle sınırlandırılmış sığ yazıları okumaktan sıkıldık artık.. Sen ise paragraf paragraf aslında herkesin yaşadağı ama ifade edemediği duyguları münzevi tespitlerinle vurguluyosun.. Sen paylaş yine de bize koymasa da düşündürür belki o olaylar :)

    YanıtlaSil

durma yolcu okumaya devam et